Vakantielanzarote.com
All inclusive Lanzarote
de beste vakanties vind je op Vakantielanzarote.com

All inclusive Lanzarote

All inclusive Lanzarote, klinkt dat niet als muziek in de oren? Deze vulkanische parel van de Canarische eilanden is met zijn vele bezienswaardigheden en zonnig weer een prachtige bestemming voor een geheel verzorgde vakantie.

De mooiste stranden

Een all inclusive vakantie naar Lanzarote biedt vele mogelijkheden dit bijzondere eiland te ontdekken. Door de ligging ten westen van het Afrikaanse vasteland wordt overdag vrijwel altijd de 20 graden bereikt en loopt de temperatuur in de zomermaanden al snel op tot zo'n 28 graden, ideaal strandweer dus! Puerto del Carmen is de grootse badplaats van Lanzarote met een boulevard van ruim 6 kilometer met winkeltjes, bars en restaurants. Een ander bijzonder strand is Playa Papagayo. Het witte strand en turquoise water lijkt rechtstreeks uit een film te komen. De voormalige hoofdstad van Lanzarote Teguise heeft een rijke historie. De karakteristieke gebouwen stammen uit de zestiende en zeventiende eeuw. Hoogtepunten zijn de Iglesia de Nuestra Señora de Guadalupet, Palacio Spínola en Castillo de Santa Bárbara. Iedere zondag is er een grote markt.

Geheel verzorgde vakantie

Een all inclusive naar Lanzarote is geheel verzorgd, hierdoor is er veel tijd voor uitstapjes op het eiland! Nationaal Park Timanfaya is een natuurgebied bestaand uit een vulkanisch landschap. Het park is iedere dag tussen 9 en 17 uur geopend. Per bus of op de rug van een dromedaris kan een gedeelte van het gebied worden bezocht. Bovenop een vulkaan is een restaurant gevestigd waar op vukanische warmte wordt gekookt. Jardín de Cactus is een prachtige tuin aangelegd in een oude steengroeve. Deze door César Manrique ontworpen cactustuin ligt vlak bij het dorp Guatiza. Een andere indrukwekkende bezienswaardigheid is de Cueva de los Verdes. Tijdens een uitbarsting van de vulkaan Corona is dit bijzondere grottenstelsel ontstaan. Ongeveer één kilometer van de grotten is toegankelijk met begeleiding van een gids.

Bent je toe aan een ontspannen vakantie naar een van de mooiste bestemmingen van Europa? Dan is een all inclusive vakantie naar Lanzarote wat voor jou! Een zonovergoten paradijsje met prachtige stranden, mooie dorpen en bijzondere natuur wacht op jou.

Bekijk alle All inclusive vakanties»

Beoordeling All inclusive

*
*
*
*