Vakantielanzarote.com

Vakantie Puerto Calero

Over Puerto Calero

In de Atlantische Oceaan, aan de Afrikaanse kunst liggen de tropische Spaanse Canarische Eilanden. Nog verder inzoomend, vinden we het vulkanische eiland Lanzarote. Vier vakantie in Puerte Calero en laat je onderdompelen in pure luxe!

Puerto Calero

De kleine havenplaats Puerto Calero is in de jaren '80 ontstaan toen de aandacht voor de Canarische Eilanden groeide. De naam heeft de plaats te danken aan de ontwikkelaar: José Calero. Deze plaats trekt sinds den beginne vooral de beter bedeelden onder ons aan. Er is een golfbaan, een designerhotel, grote luxe villa's en een luxe jachthaven.

Waan je in het San Tropez van Lanzarote in Puerto Calero. Snuffel rond in de talloze winkeltjes. Geniet heerlijk van lekker eten en gezellige cocktailbars, nadat je je hebt laten verzorgen en masseren in een van de verschillende beautycentra. Bezoek het walvis- en dolfijnmuseum voor een educatieve middag. Struin vier seizoenen lang over de boulevard, genietend van het zeezicht en de zon op je gelaat. In de luxe jachthaven geniet je van de levendigheid dat het leven op het water met zich mee brengt. Voor meer actie kun je terecht op zee: verschillende watersporten kunnen beoefend worden en zelfs een submarine safari.

Omgeving Puerto Calero

Puerto Calero is een kleine plaats. Daardoor zul je waarschijnlijk zin krijgen om de omgeving te verkennen. Ook voor een stranddag zul je moeten uitwijken naar bijvoorbeeld de dichtsbijzijnde badplaats Puerto del Carmen, op zo'n 5 kilometer afstand. Puerto Calero heeft namelijk geen strand.

Puero Calero ligt erg gunstig: slecht op 10 kilometer afstand van het vliegveld en 20 kilometer van hoofdstad Arrecife. Bezoek Arrecife voor nog meer winkels, een haven en zelfs 2 kastelen die zijn overgebleven uit de piratentijd. Het mooiste dorp van het eiland mag je, tijdens je vakantie in Puerte Calero, niet overslaan: Haria. Deze plaats wordt ook wel "vallei van de duizend palmen" genoemd. Haria steekt door de groene kleur af tegen het vulkaanlandschap van Lanzarote.

Combineer de luxe van Puerto Calero met de prachtige wijdse vulkanische landschappen van Lanzarote voor een vakantie om nooit meer te vergeten!

Puerto Calero op de kaart

hotel
villa
×

Weer in Puerto Calero deze week

Beoordeling Puerto Calero

*
*
*
*