Vakantielanzarote.com
Lanzarote Blog
de beste vakanties vind je op Vakantielanzarote.com

De 5 coolste surfcamps op Lanzarote

15 Mei 2018
De 5 coolste surfcamps op Lanzarote

Lanzarote, het windeiland, is een paradijs voor surfers. Hier de 5 leukste camps, die er op Lanzarote te vinden, uitgaande van wat gebruikers er van vinden. Ze hebben een 5 sterren beoordeling gekregen.

Red Star Surf, Kite & Yoga Camp

Gelegen in Famara, op zo'n 100 meter van het water, biedt het Red Star Surf, Kite & Yoga Camp alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Om te beginnen geweldige hulp en ondersteuning bij het surfen, verder leuke appartementen en een omgeving die, naast het surfen, uitnodigt om van de zon te genieten, te zwemmen, een boottocht te maken of een kite te besturen. Mocht je voor of na het sporten even rust willen zoeken, dan kun je gebruik maken van de yoga sessies.

Calima Surf

Ook Calima Surf is in Caleta de Famara te vinden. Mocht je met surfen willen starten, dan is dit een prima plek. Meer dan 1500 surfers maken jaarlijks gebruik van de faciliteiten van Calima Surf. Er zijn verschillende mogelijkheden, van kinderen tot gevorderden. Tijdens de Kerstdagen en met Nieuwjaar kun je een speciale surfvakantie boeken.

Volcano Surf School

In de nabijheid van Teguise vind je de Volcano Surf school. Wil je een dag iets anders dan surfen? Dan heb je de mooiste stranden van Lanzarote ter beschikking of je brengt een bezoek aan het museum van de kunstenaar Hector Manrique. Of liever stand-up paddle, zeilen of een snorkelen? Dat kan natuurlijk ook. De accommodatie vind je in het op 5 minuten lopen gelegen hotel Melia Salinas.

Surf San Juan

Deze surfschool ligt eveneens in Famara. Naast een uitgebreid aanbod aan cursussen en mogelijkheden, bieden zij een accommodatie aan die direct aan het strand ligt. In een van de drie huizen kun je een kamer delen of een eigen kamer nemen. Wil je zelf koken? Dat kan in de bijbehorende keuken. Je kiest zelf of je aan een surfcamp deel wilt nemen of liever zelfstandig gaat genieten. Dit is tevens een plek om als groep of gezin te boeken.

SCS Surf Coaching Service

Voor hen die heel intensief met surfen bezig willen zijn, die het avontuur, de uitdaging zoeken, biedt SCS Surf Coaching een surfweek aan. Met name zij die op level 2 iets speciaals zoeken, kunnen dit hier vinden. Met maximaal 5 deelnemers per groep wordt gewerkt op de voor jouw level meest geschikte plekken. Je verblijft in het eigen groepshuis, met zitkamer, keuken, twee terrassen, wifi, tv en een wasmachine. Ook bieden ze yogalessen en massage aan.

Beoordeling Blog

*
*
*
*