Vakantielanzarote.com
Lanzarote Blog
de beste vakanties vind je op Vakantielanzarote.com

Golfen op Lanzarote

15 Okt 2016
Golfen op Lanzarote

Het eiland is één van de Canarische Eilanden voor de kust van Marokko. Het milde klimaat zorgt ervoor dat er jaarlijks talloze toeristen naar Lanzarote trekken. Het eiland valt niet alleen op vanwege zijn prachtige landschappen en aantrekkelijke klimaat, maar heeft toeristen nog veel meer te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een golfvakantie op Lanzarote? 

Waarom golfen op Lanzarote?

Als je een fervent golfer bent en wel van een beetje uitdaging houdt, dan is een golfvakantie naar Lanzarote zeker een aanrader. Op het eiland worden je diverse mogelijkheden aangeboden om te golfen. Wat is er nu mooier dan golfen met de zee als achtergrond? Het gehele jaar door ligt de temperatuur tussen de 19 en 25 graden Celsius, dus over de temperatuur hoef je je zeker geen zorgen te maken.

Golfen bij Lanzarote Golf

Op slechts 10 minuten rijden afstand van de luchthaven op Lanzarote ligt Lanzarote Golf. Deze golfbanen zijn ontworpen door Ron Kirby en bieden je een fantastisch uitzicht over de Atlantische Oceaan. De golfbanen vallen van de buitenkant niet direct op, want ze zijn volledig geïntegreerd in het landschap van Lanzarote.

Costa Teguise Golf: gebouwd op een vulkaan

Een andere golfclub waar je terecht kunt als je wilt golfen op Lanzarote, is Costa Teguise Golf. Deze golfclub je vinden in het oosten van Lanzarote. Uniek aan deze golfbanen, is dat deze gebouwd zijn op een oude vulkaan. Vanaf de golfbaan heb je niet alleen een adembenemend uitzicht over de Atlantische Oceaan, je wordt ook nog eens omringd door zo'n 3.000 palmbomen.

Zelf boeken of kiezen voor een georganiseerde golfvakantie

Wil je dat jouw golfvakantie tot in de puntjes geregeld is? Kies dan voor een georganiseerde golfvakantie naar Lanzarote. Je hoeft je dan over geen enkel onderdeel van je golfvakantie zorgen te maken. Houd je liever de touwtjes zelf in handen? Dan kun je natuurlijk gewoon je eigen golfvakantie samenstellen. Er is niemand die zich met je bemoeit en je hoeft je tijdens je golfreis geen minuut te vervelen.

Verzeker je complete golfuitrusting

Bij het afsluiten van een reisverzekering verzeker je niet alleen je bagage, maar bijvoorbeeld ook medische kosten in het buitenland dek je af. Het is verstandig om contact op te nemen met je reisverzekeraar of je golfuitrusting ook standaard meeverzekerd is. Vaak is er een aparte rubriek die je kunt meeverzekeren als het om golfspullen gaat. Zoals je wellicht weet, zijn golfspullen duur en daarom kun je ze maar beter goed verzekeren. Door dit risico af te dekken, wordt golfen op Lanzarote nog leuker!

Beoordeling Blog

*
*
*
*