Vakantielanzarote.com
Lanzarote Blog
de beste vakanties vind je op Vakantielanzarote.com

Vijf vervoersmiddelen om Lanzarote te verkennen

6 Aug 2016
Vijf vervoersmiddelen om Lanzarote te verkennen

Het magische Spaanse eiland Lanzarote is te mooi om niet te ontdekken. Wanneer je op deze prachtige plek vertoeft is het dan ook enorm aan te raden om er op uit te gaan. Ga het avontuur aan en bekijk wat het eiland je allemaal te bieden heeft. Van prachtige onontdekte baaien tot aan sfeervolle bergdorpjes en van bizar mooie natuurgebieden tot aan adembenemende uitzichten. Lanzarote heeft het allemaal! Ben jij er klaar voor om dit eiland te ontdekken door middel van vijf verschillende vervoersmiddelen?

Kameelsafari

Ben je op zoek naar iets origineels? Boek dan een heuse kameelsafari. Laat je per kameel vervoeren langs de fijnste dorpjes, de mooiste wegen en een prachtige natuur. Een absolute aanrader is de kameelsafari in het Nationaal Park Timanfaya. De safari begint in het dorp Yaiza. Onderweg kom je langs een indrukwekkend vulkaanlandschap, groene gaarden en bijzondere flora en fauna.

Quad

Een andere bijzondere manier om het eiland te beleven is door middel van een quad. Op meerdere plekken op Lanzarote kun je een quad met gids huren om de zandvlaktes en de stranden van het eiland te bedwingen. Liever zelfstandig? Ook dat is mogelijk. Laat de quad je meenemen naar de mooiste plekjes van Lanzarote en kijk je ogen uit.

Fiets

Fietsen op Lanzarote wordt met het jaar populairder. Dan is niet zo heel gek: het eiland kent een aantal goede hellingen waar zowel professionele fietsers als amateurfietsers terecht kunnen voor een goede fietssessie. Je kunt ervoor kiezen om op Lanzarote een fiets te huren, maar je kunt natuurlijk ook altijd zelf je fiets meenemen. Kom in het naseizoen, van november tot en met mei, omdat het dan wat betreft temperatuur een stuk aangenamer is. De zomer is al gauw te heet om langere routes af te leggen.

Huurauto

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een auto te huren om het eiland te ontdekken, de meest voorkomen manier voor vakantiegangers om meer te zien van Lanzarote. Op het eiland zijn verschillende bedrijven die auto's verhuren. Tip: huur direct bij het vliegveld een auto om meteen aan je roadtrip te beginnen! Bezoek Timanfaya, de Cuevos de los Verdes, de Jardin de Cactus en meer.

Scooter

Op een gemakkelijke manier het eiland ontdekken maar geen zin om in een auto te zitten? Kies er dan voor om een scooter te huren, zodat je met een heerlijk zomers windje door je haren kunt genieten van het prachtige eiland. Zoek van tevoren een paar routes op langs de kust en stop bij een paar magische baaien voor een frisse duik. Vergeet vooral niet je fotocamera mee te nemen!

Beoordeling Blog

*
*
*
*