Vakantielanzarote.com
Last minute Lanzarote
de beste vakanties vind je op Vakantielanzarote.com

Last minute Lanzarote

Even lekker ertussen uit op het laatste moment? Een zonnige en avontuurlijke bestemming, dat is Lanzarote. Boek een last minute naar Lanzarote voor ontspanning, mooie natuur en bijzonder landschap. De Spaanse Canarische Eilanden zijn exotisch, maar door hun gunstige ligging aan de Afrikaanse kust in relatief weinig vliegtijd te bereiken.

Wat te doen in Lanzarote?

Het vulkanische eiland Lanzarote wijkt vanwege het landschap af van de andere Canarische Eilanden. Je boekt een last minute naar Lanzarote om vooral te genieten van het bijzondere, bijna buitenaardse landschap. Lanzarote is voor een groot gedeelte gevormd uit gesteente. Bezoek het nationale park Timanfaya om dit van dichtbij te bekijken en erover te leren. Hier kun je zelfs op de rug van een kameel een rondleiding krijgen. Een andere bezienswaardigheid die draait om het vulkanische verleden is Cuava de Los Verdes. Dit is een grottenstelsel dat ontstaan is door uitbarstingen van vulkaan Corona. In deze grotten kun je onder begeleiding van een gids op ontdekkingstocht. Voor nog meer buitanaardse natuurverschijnselen bezoek je Lago Verde: groen meer. Dit meer ligt dichtbij het dorpje El Golfo. Indien je een huurauto tot je beschikking hebt, parkeer je deze bij El Golfo, vanwaar je via een wandelpad naar het uitzichtpunt wordt geleid. Wil je lekker ontspannen en van de zon genieten, dan kan een dagje strand niet ontbreken. Breng een dag door op Playas del Papagayo. Deze strandengroepering ligt vlakbij badplaats Playa Blanca. Het zijn verschillende stranden met kristalhelder zeewater, verscholen tussen de ruige kliffen.

Waar te verblijven op Lanzarote?

Tijdens je last minute in Lanzarote is een comfortabele accommodatie minstens zo belangrijk. We noemden net al de badplaats Playa Blanca. Een andere bekende badplaats is Puerto del Carmen. Deze badplaats is behoorlijk populair met een bruisend strandleven en dito haven. De derde grootste badplaats is Costa Teguise, voorzien van vele restaurants, cocktailbarren en winkeltjes.

In de badplaatsen kun je lekker eten, uitgaan en vertoeven, terwijl je idealiter met je huurauto mooie, vulkanische plekken bezoekt. Een perfecte plek voor een last minute is Lanzarote!

Bekijk alle last minute vakanties»

Beoordeling Last minute

*
*
*
*